we bring street style to padel

EVOPADEL är ett nytänkande varumärke som är snyggt att bära under dygnets alla timmar – med våra outfits kan den spontane dessutom ta en match när som helst! Vi skapar kvalitativa kläder och accessoarer med en schysst design som passar lika bra på banan som utanför. Vårt fokus är funktion, enkelhet och kvalité.

Padeln har blivit en stor del av mångas liv – du, din familj, dina vänner och utövare runt om i landet brinner för padeln. Vi hävdar att padeln inte bara blivit en del av livet, utan en livsstil!
 
Med EVOPADEL kan du leva livsstilen, från street till padel – padel till street. Våra produkter passar alla, oavsett om du är ung eller gammal, amatör eller proffs, eller varför inte en engagerad åskådare på läktaren. Vi skapar produkter efter marknadens behov – det betyder att att utbudet växer med våra kunders önskan.
 
Bär EVO – bär stilen – lev livsstilen.

Vi är
evopadeL

Vi ger dig inte bara en utmärkt stil tack vare våra kläder och accessoarer, utan vårt hjärta klappar också för den nya generationens padelspelare. Se oss som en partner att utvecklas med, där vi bland annat kan hjälpa dig med sponsring och coaching. TeamEVO har utbildade padelinstruktörer på flera olika nivåer för att kunna matcha ditt behov.

Vill du ta dig till nästa nivå? Tveka inte att ta kontakt med oss!

Kontakt

Telefon: +46 (0)72-962 20 90
E-post: contact@evopadel.com
Adress: Storgatan 1, 123 45 Storstan
M-F 09:00 - 19:00, L-S 10:00 - 14:00